Messu

Korona-ajan messut riskiryhmään kuuluville klo 9, muille klo 11

Ilmoittaudu klo 11 messuun netissä www.sley.fi/ilmoittaudumessuun
Messuja voit seurata etänä https://tampere.sley.fi/media/nettiradio/

Klo 9 messussa noudatetaan erityisjärjestelyjä korona-tartuntavaaran minimoimiseksi. Huomaathan myösettä sosiaali- ja terveysministeriö suosittelee edelleen riskiryhmään kuuluville kontaktien välttämistä. Myös jos koet pieniäkin oireita seuraavista, älä tule paikan päälle vaan osallistu nettiradion kautta klo 11 messuun: yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet tai päänsärky. Sisään otamme enintään 46 henkilöä. Jos näyttää siltä, että tarve on suurempi, pyrimme tulevina pyhinä lisäämään messuja mahdollisuuksien mukaan.
Sosiaali- ja terveysministeriön viimeisin ohje riskiryhmään kuuluville yleisötilaisuuksiin osallistumisesta: Riskiryhmään kuuluvien suositellaan epidemian aikana välttämään lähikontakteja, eikä yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista voida siten myöskään suositella. Jos osallistuminen on välttämätöntä, tulee tässä ohjeessa tarkoitettuja turvaetäisyyksiä ja hygieniasuosituksia noudattaa. (koko artikkeli täällä: https://stm.fi/documents/1271139/21429433/Ohje+yleis%C3%B6tilaisuuksiin+yleisiin+kokoontumisiin+ja+julkisten+tilojen+k%C3%A4ytt%C3%B6%C3%B6n_140520.pdf/b90ac145-b4db-23db-c966-874570ee1b03/Ohje+yleis%C3%B6tilaisuuksiin+yleisiin+kokoontumisiin+ja+julkisten+tilojen+k%C3%A4ytt%C3%B6%C3%B6n_140520.pdf

Jos olet hiukankin kipeä (yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet tai päänsärky) älä tule paikan päälle tilaisuuksiin vaan osallistu netin kautta.

Kevään viimeinen pyhäkoulu löytyy osoitteesta https://www.sley.fi/verkossa/lapsille/, kesällä pyhis on tauolla.

19.7. klo 9 ja klo 11 messu, Lasse Räty
26.7. alkaen järjestetään vain yksi messu: klo 11. Toimittaa Pasi Hujanen. Pasi kertoilee tuoreimpia kuulumisia Venäjän työstä messujen jälkeen.

messu
Messu on yksityisen kristityn ja koko seurakunnan tärkein tapahtuma. Siihen osallistuminen on yhtä tärkeää kuin säännöllinen syöminen: ilman sitä usko ei saa tarvitsemaansa ravintoa.

Sunnuntain klo 11 messu

Luther-talon messu noudattaa luterilaisen kirkkomme jumalanpalvelusjärjestystä. Oman mausteensa siihen tuo evankelisen liikkeen laulukirja Siionin kannel (sley.fi), jota lauletaan usein ehtoollisen aikana.

Messu kokoaa kaikenikäisiä ja -kokoisia.
– Lapsille pidetään pyhäkoulu joka sunnuntai messujen saarnan aikana alakerran pyhäkouluhuoneessa. Sleyn pyhäkouluja netissä löytyy täältä.
– Joka toinen viikko (seuraa ilmoittelua) on saarnan aikana varhaisnuorille Warkkuraamis noin 10-14-vuotiaille.
– Pyhäkoulu ja Warkkuraamis ovat tauolla kesä-, heinä- ja elokuun.

Messun jälkeen on alasalissa kirkkokahvit, suolapalaa ja/tai kahvileipätarjoilu (3 euroa).

Tervetuloa kiittämään, rukoilemaan ja saamaan voimia Sanasta ja Herran pöydästä!

Jos et pääse paikanpäälle, voit kuunnella suoraa lähetystä messun aikana täältä.

Kesäaikaan messu on kaikkina muina sunnuntaina paitsi Valtakunnallisen evankeliumijuhlan viikonloppuna.

Tulevat Tampereen Luther-talon messutiedot (sley.fi)

Kohtaamomessu

Luterilainen sunnuntai-illan messu rennomalla otteella, kerran kuussa. Lauletaan uudempia hengellisiä lauluja housebandin säestyksellä.
Lisätietoja Kohtaamomessusta

Jos et pääse paikanpäälle, voit kuunnella suoraa lähetystä messun aikana täältä.