Voimavarapankki

Seurakunnan tai messuyhteisön voimavara ovat sen jäsenet. Sinä ja minä. Meidän voimavaramme on puolestaan itse Jumala. Hän, joka vaikuttaa tahtomisen ja tekemisen, rakkauden ja kaiken hyvän.

Jumalamme on nähnyt hyväksi käyttää käsinään, jalkoinaan, suunaan ja silminään meitä, tavallisia ihmisiä. Meille on annettu tehtävä. Ei ainoastaan vastaanottaa, vaan myös jakaa. Tehtävämme on palvella ja auttaa, sekä viedä ilosanomaa kaikille jotka sen haluavat kuulla. Tässä tehtävässä tarvitaan jokaista (Ef.4:12).

Voimavarapankki on lista, johon voit ilmoittaa nimesi ja yhteystietosi, sekä valita sellaisia asioita, jotka sinua kiinnostavat. Asioita, joiden parissa haluaisit toimia tai joita haluaisit olla mukana tekemässä, yhdessä muiden kanssa. Asioita, joiden kautta haluaisit olla mukana toteuttamassa tehtäväämme, jonka olemme Kaikkivaltiaalta saaneet.

Voimavarapankkiin mukaan ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään. Voit jatkossakin itse päättää, milloin ja missä tilanteissa haluat olla mukana, oman jaksamisesi ja aikataulujesi mukaan. Voit myös milloin tahansa ilmoittaa, että haluat nimesi poistettavaksi listalta.

Voimavarapankin tarkoitus on laajentaa sitä joukkoa, joka haluaa joko satunnaisesti tai säännöllisemmin osallistua erilaisten tehtävien toteuttamiseen. Kuorma on kevyempi kantaa, kun kantajia on enemmän. Tällainen on myös Jeesuksen tarjoama ies (Matt.11:30) – kuorma jota kannetaan yhdessä. Toivottavasti löydät listalta omat mielenkiintosi kohteet. Ainakin yhden.

Ilmoittaudu mukaan täällä (avautuu uuteen välilehteen)