Tervetuloa-ryhmä

Oletko löytänyt tiesi Luther-talolle äskettäin? Tai oletko käynyt täällä jo pidemmän aikaa mutta et oikein ole oppinut tuntemaan ihmisiä etkä koe vielä löytäneesi paikkaasi?

Juuri sinua varten iästäsi riippumatta on Tervetuloa-ryhmä. Se kokoontuu vapaaehtoisen vetäjän kutsumana neljä kertaa eri teemojen äärellä.

Kukin ilta kestää enintään kaksi tuntia. Jokaisessa illassa nautitaan ensin pientä iltapalaa ja vaihdetaan päällimmäiset kuulumiset. Tapaaminen päättyy iltalauluun ja yhteiseen Isä meidän -rukoukseen. Myös omia rukousaiheita voidaan muistaa.

Iltojen sisällöt ovat seuraavat:

TARINASI: Ensimmäisellä kerralla tullaan tutuksi sillä tavalla, että jokainen saa kertoa ”oman tarinansa”, siinä määrin kuin hän itse haluaa mutta kuitenkin kohtuullisen aikarajan puitteissa.

TARPEESI: Toisella kerralla viivytään Raamatun kertomuksen äärellä ja pohditaan minkälaisia odotuksia, toiveita tai tarpeita sinulla on seurakunnan suhteen.

PASTORISI: Kolmannella kerralla olet ryhmän kanssa tervetullut pastorin kotiin. Kerron vähän itsestäni, Sleystä (Suomen luterilainen evankeliumiyhdistys; yksi kirkon lähetysjärjestöistä ja herätysliikkeistä) ja omista unelmistani. Myös sinulla on mahdollisuus kertoa ja kysellä asioita.

PAIKKASI: Viimeinen kokoontuminen on Luther-talolla, jossa saadaan viipyä Raamatun Sanan äärellä. Katsellaan myös vähän paikkoja, kurkistetaan niin nuortentilaan, pyhäkouluhuoneeseen, keittiöön kuin toimistoonkin. Pohditaan löytyisikö sinun elämäntilanteeseesi sopivaa pienryhmää, toimintamuotoa tai palvelupaikkaa. Mitään pakkoa jatkotoimintaan ei ole. Jos sellainen kuitenkin kiinnostaa uskomme, että sinulla on näiden kokoontumisten jälkeen helpompi löytää oma paikkasi. Tai ainakin sinulla on muutama tuttu, joita voit tervehtiä vaikkapa kirkkoon tullessasi.

Ilmoittautuminen

  Nimi *

  Sähköposti *

  Puhelinnumero *

  Osoite *

  Minulla on auto käytössä *

  Minulle mahdollisia viikonpäiviä *

  * Täytäthän lomakkeen kaikki kentät. Tiedot välitetään sähköpostitse.

  Olet lämpimästi tervetullut Luther-talon toimintaan ja myös Tervetuloa-ryhmään!

  Lasse Räty, Tampereen Luther-talon pastori