Info

Lutsille

Oma sijaintini
Hae ajo-ohjeet
Tampereen Luther-talo, tuttavallisemmin Lutsi, sijaitsee Tampereen keskustassa osoitteessa Pellavatehtaankatu 19, 33100 Tampere.

Luther-talon historia ulottuu yli 70 vuoden taakse, ja Sleyn Tampereen paikallisosaston historia vuoteen 1906. Tosin toimintaa on ollut jo vuonna 1882, kun ensimmäisen Tampereen evankeliumijuhlat järjestettiin. Toiminnasta vastaa johtokunta. Luther-talon pastorina toimii Lasse Räty, puh. 040 830 8773. Halutessasi voi hakea jäseneksi.

Julkisella liikenteellä

Keskeisen sijainnin ansiosta Luther-talolle on helppo tulla läheltä ja kaukaa myös julkisilla liikennevälineillä. Olemme aivan TKL:n liikennesolmukohdan tuntumassa Koskipuistossa. Tampereen Keskustorilta tai VR:n rautatieasemalta on vain 400 m:n matka. Tampereen linja-autoasemalta Luther-talolle on 700 metriä, mutta sitäkin väliä ajavat lukuisat TKL:n linjat.

Omalla autolla liikkuvalle

  • Parkkipaikat: Luther-talolla ei ole omia parkkipaikkoja ja sijaitsemme parkkeerauksen ykkösvyöhykkeellä.
  • Sunnuntaisin parkkeeraus on ilmaista, mutta kannattaa tulla hyvissä ajoin, sillä lähikatujen parkkipaikat täyttyvät nopeasti. Keskustorin pohjoispäässä Frenckellin Aukiolla parkkeeraus on ilmaista sunnuntaisin klo 14 asti.
  • Arkisin pysäköinti Pellavatehtaankadulla ja lähellä olevilla Rongankadulla ja Tuomiokirkonkadulla maksaa 3,20€ tunnilta eikä maksaa voi kerralla kuin kahdeksi tunniksi. Satakunnankatu ja Ojakatu ovat kakkosvyöhykkeellä, missä hinta on 1,60 tunnilta ja maksaa voi neljäksi tunniksi. Aivan Luther-talon vieressä on Hämpin parkki, jossa pysäköinti maksaa 0 – 2,5 tuntia 1,00 € / 25 min ja seuraavat tunnit 1,00 € / 30 min. Rautatieaseman viereisessä parkkihallissa hinnat ovat 0 – 3 tuntia 1,00 € / 25 min ja seuraavat tunnit 0,50 € / 30 min