Info

Lutsille

Tampereen Luther-talo, tuttavallisemmin Lutsi, sijaitsee Tampereen keskustassa osoitteessa Pellavatehtaankatu 19, 33100 Tampere.

Luther-talon historia ulottuu yli 70 vuoden taakse, ja Sleyn Tampereen paikallisosaston historia vuoteen 1906. Tosin toimintaa on ollut jo vuonna 1882, kun ensimmäisen Tampereen evankeliumijuhlat järjestettiin. Toiminnasta vastaa johtokunta. Luther-talon pastorina toimii Lasse Räty, puh. 040 830 8773. Halutessasi voi hakea jäseneksi.

Julkisella liikenteellä

Keskeisen sijainnin ansiosta Luther-talolle on helppo tulla läheltä ja kaukaa myös julkisilla liikennevälineillä. Olemme aivan TKL:n liikennesolmukohdan tuntumassa Koskipuistossa. Tampereen Keskustorilta tai VR:n rautatieasemalta on vain 400 m:n matka. Tampereen linja-autoasemalta Luther-talolle on 700 metriä, mutta sitäkin väliä ajavat lukuisat TKL:n linjat.

Omalla autolla liikkuvalle

  • Parkkipaikat: Luther-talolla ei ole omia parkkipaikkoja ja sijaitsemme parkkeerauksen ykkösvyöhykkeellä.
  • Sunnuntaisin parkkeeraus on maksullista ykkösvyöhykkeellä klo 12-18, jolloin pysäköinti maksaa 1,60 euroa tunnilta. Muilla vyöhykkeillä pysäköinti on sunnuntaisin maksutonta.
  • Arkisin pysäköinti Pellavatehtaankadulla ja lähellä olevilla Rongankadulla ja Tuomiokirkonkadulla maksaa 3,20€ tunnilta eikä maksaa voi kerralla kuin kahdeksi tunniksi. Kakkosvyöhykkeellä hinta on 1,60 tunnilta ja maksaa voi neljäksi tunniksi. Aivan Luther-talon vieressä on Hämpin parkki, jossa pysäköinti maksaa 0 – 2 tuntia 0,50 € / 10 min ja seuraavat tunnit 1,00 € / 30 min. Rautatieaseman viereisessä parkkihallissa hinnat ovat samat. Vyöhykekartan näkee täältä (Linkki päivitetty 29.10.2019).