Olet tervetullut Luther-talolle kuulemaan opetusta, rukoilemaan, laulamaan yhdessä ja tapaamaan toisia kristittyjä, saamaan voimia arkeesi.

Tervetuloa-ryhmä 

Jos olet uusi tai vaikka jo jonkin aikaa Lutsilla käynyt, mutta et tunne vielä ihmisiä tai taloa, Tervetuloa-ryhmä on sinua varten. Tervetuloa-ryhmä kokoontuu muutaman kerran eri teemojen äärellä. Samalla tulevat tutuksi niin muut ryhmäläiset kuin talo, sen tavat ja työntekijätkin. Ota yhteyttä martti.arkkila@sley.fi

Sähköpostilista

Ajantasainen tieto Luther-talon tapahtumista kulkee näiden sivujen lisäksi sähköpostilistan kautta. Listalle tulee kerran viikossa viesti Lutsin ajankohtaisista tapahtumista. Voit liittyä listalle lähettämällä sähköpostiosoitteesi Tiina Latva-Raskulle, tiina.latva-rasku@sley.fi.

Tiimit

Luther-talolla on tällä hetkellä yksi palkattu työntekijä, mutta hänen lisäkseen Lutsin toiminnan mahdollistaa suuri joukko vapaaehtoisia, joista osa on järjestäytynyt tiimeiksi. Suntion tehtävät, siivoaminen, messun avustavat tehtävät, pyhäkoulu, messujen äänentoistotekniikka, varkkuraamis – kaikki nämä tehdään vapaaehtoisten voimin. Tiimien vastaavien yhteystiedot löydät täältä.

Lähetystyö

Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni. Kastakaa heidät Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä… -Jeesus

Tampereen Luther-talon ”tarkoituksena on, luottaen Jumalan armoon ja apuun, levittää Kristuksen evankeliumia, saattaa evankeliumin sana yhä useamman ihmisen jokapäiväiseen käyttöön ja näin edistää ihmisten turvautumista Jeesukseen Kristukseen omana Vapahtajanaan.”

Lutsin kautta voit osallistua lähetystyöhön monin tavoin. 

  • Meillä on oma nimikkolähettiperhe, Oleniukset, jotka tekevät työtä Virossa. Voit rukoilla heidän puolestaan kuten myös tukea heitä taloudellisesti. Lue lisää tästä. 
  • Lahjoitukset-välilehdeltä löydät Tampereen messuyhteisön tukemiin kohteisiin liittyvät MobilePay-numerot ja linkit lahjoitusvaihtoehtoihin.
  • Rukoilemme lähetystyön ja sen tekijöiden puolesta niin sunnuntaisin kuin raamattupiireissäkin. Keräämme joka viikko sunnuntaisin kolehdin vaihtuvalle kohteelle kotimaassa tai ulkomailla.
  • Sleyn lähetystyöntekijät pitävät blogeja, joista saat tietoa käytännön lähetystyöstä ja ajankohtaisia rukousaiheita. Lue lähetysblogeja täältä!
  • Sley järjestää lähetyskursseja ja minilähetyskursseja lähetystyöhön lähtijöille ja lähetyksestä kiinnostuneille. Lisää tietoa saat Sleyn lähetysosaston koordinaattori Anu Laineelta.  
  • Taivaallinenlahja.fisivustolla voit valita haluamasi kohteen ja antaa taloudellisen tukesi.