Marko ja Siiri Turunen

Olli ja Salome Olenius

Oleniusten perhe – Olli, Salome, Sofia ja Sointu – lähetettiin lähetystyöhön Viroon keväällä 2020. Oleniukset työskentelevät Viron evankelis-luterilaista kirkkoa vahvistaen. Tehtäväksi on annettu luoda nuorisotyötä ja pienryhmätoimintaa Etelä-Viroon. Olli saa olla tukemassa seurakuntia raamattuopetuksen kautta. Salome palvelee monenlaisissa tehtävissä lastenhoidon ohella.

Viron kirkolla on itsellään pienet resurssit tavoittaa ihmisiä maallistuneessa yhteiskunnassa, joka on tutkimusten mukaan Euroopan uskonnottomin. Erityisesti nuorista kristittyjä on vain pieni osa. Tehdään yhdessä asialle jotain! Vain harva Virossa tietää mistä löytyy todellinen rauha, ilo ja vapaus. Tule mukaan tekemään Oleniusten työ Virossa mahdolliseksi!

Tue säännöllisesti

Jokainen säännöllinen lahjoittaja on tärkeä toiminnan tulevaisuutta suunniteltaessa. Voit kohdistaa lahjasi tarkemmin lahjoitussivullamme.

Anna kertalahja

Voit antaa lahjan evankeliumin työhön myös kertaluonteisesti. Kiitos lahjastasi, se käytetään vastuullisesti. Voit kohdistaa lahjasi tarkemmin lahjoitussivullamme.

Anu Laine

Sleyn lähetysosaston osastokoordinaattori

Anu Laine
anu.laine@sley.fi