Nettiradio

Tampereen Luther-talon nettiradiosta voit kuunnella
suorana lähetyksenä messun sunnuntaisin klo 11.00.

Luther-talon nettiradion palvelin on vaihdettu 25.10.2020 paremman selainyhteensopivuuden saavuttamiseksi ja nettiradion toiminnan jatkumisen turvaamiseksi. Jos varsinainen soitin alla ei toimi, voi sen alta kuunnella vararadiosta samaa lähetystä. Samaan aikaan molempia radioita ei siis kannata kuunnella.

Nettiradiota voit kuunnella alla olevasta soittimesta:


Jos lähetys katkeaa, kokeile päivittää avoin sivu selaimesta. Jos se ei auta, voi nettiradiota kuunnella vararadiosta osoitteesta: https://vararadio.lutsi.fi/radio/8000/radio.mp3?1603903085

Jos nettiradio ei ylipäänsä kuulu tai kuuluu huonosti, kerro siitä meille tällä lomakkeella. Näin voimme korjata tilanteen.

Lahjoitus

Voit antaa lahjasi Luther-talon toimintaan Sleyn Taivaallinen lahja -sivustolla.

Voit myös käyttää MobilePay:n applikaatiota lähettämällä lahjoitussumman numeroon 52 391. Sunnuntaisin lähetetyt lahjoitukset ohjautuvat messun kolehtikohteeseen.

Poliisihallituksen 31.1.2017 myöntämän rahankeräysluvan RA/2017/100 mukaisesti Suomen
Luterilainen Evankeliumiyhdistys ry voikerätä varoja 31.1.2017–31.12.2021 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kiitos lahjoituksestasi!

Muita kuunteluvaihtoehtoja

Jos selaimesi ei tue mp3-pakattua HTML5 audiota, niin voit kuunnella nettiradiota tietokoneen mediasoittimella osoitteesta https://nettiradio.lutsi.fi/radio/8000/radio.mp3. Seuraa selaimesi antamia ohjeita.

Mikäli ohjelman kuulumisessa on ongelmia, suosittelemme käyttämään maksutonta avoimen lähdekoodin VLC -mediasoitinta, joka toimii kaikilla tietokoneen käyttöjärjestelmillä ja Android mobiililaitteilla: https://www.videolan.org/vlc/.

Nuotta-taajuus

Suosittelemme gospelia soittavaa Nuotta-taajuutta (nuotta.com).<