Nettiradio

Tampereen Luther-talon nettiradiosta voit kuunnella suorana lähetyksenä messun sunnuntaisin klo 11.00.

Kuuntele nettiradiota alla olevasta soittimesta:


Ajankohtaisista kuuluvuusongelmista tai yleisestä palautteesta saa lähettää viestiä sähköpostilla seuraavaan osoitteeseen: lutsi.tekniikka{}gmail.com (aaltosulkeiden paikalle @-merkki).  Aiemmin tällä sivulla olleeseen puhelinnumeroon ei kannata enää lähettää viestiä, sillä se ei enää ole käytössä.

Lahjoitus

Voit antaa lahjasi Luther-talon toimintaan Sleyn Taivaallinen lahja -sivustolla.

Voit myös käyttää MobilePay:n applikaatiota lähettämällä lahjoitussumman numeroon 52 391. Sunnuntaisin lähetetyt lahjoitukset ohjautuvat messun kolehtikohteeseen.

Poliisihallituksen 31.1.2017 myöntämän rahankeräysluvan RA/2017/100 mukaisesti Suomen
Luterilainen Evankeliumiyhdistys ry voikerätä varoja 31.1.2017–31.12.2021 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kiitos lahjoituksestasi!

Tekniikasta

Jos selaimesi ei tue mp3-pakattua HTML5 audiota, niin voit kuunnella nettiradiota tietokoneen mediasoittimella osoitteesta http://radio.6net.fi:8000/luthertalo.m3u. Seuraa selaimesi antamia ohjeita.

Mikäli ohjelman kuulumisessa on ongelmia, suosittelemme käyttämään maksutonta avoimen lähdekoodin VLC -mediasoitinta, joka toimii kaikilla tietokoneen käyttöjärjestelmillä ja Android mobiililaitteilla: https://www.videolan.org/vlc/.

Nuotta-taajuus

Suosittelemme gospelia soittavaa Nuotta-taajuutta (nuotta.com).